Szolgáltatások

SZOLGÁLTATÁSOK


Tisztelt Érdeklődők és Barátaink,

Ön rendszeresen értesül programjainkról a Haas Galéria elektronikus levelező rendszerén keresztül, valamint meghívókat kap aktuális eseményeinkre.
Az adatvédelmi és adatkezelési szabályok frissülésének érdekében – amely a természetes személyek személyes adatvédelméről szól – az Európai Unió kiadta, a 2018.05.25-én hatályba lépő Általános Adatvédelmi Rendeletet. A rendelet célja, hogy egységesen szabályozza a személyes adatok magánvállalatok és közhivatalok által történő feldolgozását, használatát, tárolásának módját.

Azért, hogy eleget tehessünk ennek a személyes adatvédelem szempontjából fontos Általános Adatvédelmi Rendeletnek, szükségünk van az Ön beleegyezésére, hogy a korábban megadott e-mail címekre
- kiállításainkról, híreinkről továbbra is tájékoztatást küldhessük,
- kollégákkal, partnereinkkel e-mailben kommunikációt folytathassunk,
most újonnan is beleegyezést kell kérnünk.

Ha Ön hozzájárul ahhoz, hogy korábbi közlése alapján adatbázisunkban szereplő adatai közvetítésével kiállításainkról, rendezvényeiről, programjainkról, híreinkről továbbra is tájékoztassuk,

NINCS TEENDÖJE!

Adatait (név, e-mail cím, lakcím, telefonszám) továbbra is gondosan kezeljük, s nem adjuk át harmadik félnek.

Kérjük, amennyiben nem szeretné, hogy adatait (név, e-mail cím, lakcím, telefonszám) tájékoztatás céljából használjuk, azt jelezze a haasgaleria@mail.tvnet.hu e-mail címen. Adatait ez esetben töröljük. Természetesen levelezőlistánkra a későbbiekben bármikor újra feliratkozhat.

Reméljük, hogy a jövőben is tájékoztathatjuk Önt aktuális programjainkról.

Megértésüket köszönve, üdvözlettel,
Haas Galeria - Haas JánosHa a segítségére lehetünk - Szolgáltatások

Galériánk a megszokottan magas minőségű műtárgykereskedői tevékenysége mellett teljes körű szolgáltatási kört kíván nyújtani minden, a műtárgyakkal kapcsolatos területen. E stratégiának megfelelően örömmel mutatjuk be szolgáltatásaink menüjét:

a.. Ha külföldre szeretne szállítani egy képet? - Az export ügyintézés terheit (kiviteli engedélyek beszerzése, védettség ellenőrzése, logisztika, úti biztosítás és csomagolás) nyugodtan ránk bízhatja, helyette nézzen meg inkább egy kiállítást.

b.. Ha nem tudja, milyen képe van? - Helyszíni kiszállással hozzáértő szakbecsüsünk azonosítja a lehetséges alkotót és alkotói dátumot, periódust, és értékbecsléssel egybekötve igény szerint ajánlatot tesz a képre.

c.. Ha restaurálásra szoruló, sérült képe van? - Vállaljuk a teljes körű állapotfelmérést, és az országban elérhető legmagasabb színvonalon történő szakszerű restaurálást, javítást.

d.. Ha szeretné lefotóztatni képeit? Digitális vagy filmes kamerával profi színvonalon nyújtjuk át papírképen, dián, vagy akár CD-re írva szeretett műtárgyainak képsorozatát.

e.. Ha keretezni, paszpartuzni szeretné képét? - A kép hangulatához illő, esztétikáját emelő paszpartu, és keret kiválasztásában és a gyors kivitelezésben egyaránt partnerei vagyunk.

f.. Ha művészeti hagyatékok gondozásában van szüksége segítségre? - A birtokában levő hagyaték szakmai felmérése, értékbecslése után a megfelelő elhelyezés, szakszerű tárolás mellett a kutatói háttérmunka, az egyéb dokumentumok feldolgozása is nélkülözhetetlen egy életmű teljes feltárásához és értékeléséhez.

g.. Ha kiállítások szervezése a gondja? - Sokéves kiállítás szervezői tapasztalatunk birtokában örömmel segítünk ebben a rendkívül összetett feladatban. A megfelelő helyiség kiválasztásától kezdve a képanyag válogatásán át annak szakszerű felrakásáig, a megfelelő média értesítéséig mindenre gondolunk majd Ön helyett. Cégeknek, magánszemélyeknek reprezentatív kiállítást szervezünk, elegáns hangulatot varázsolva akár hónapokra is a kiválasztott helyre. Igény szerinti stílusban és méretekben, meglévő anyag alapján, vagy választható művészekkel.

h.. Ha képek kölcsönzése a feladat? - Az ünnepi alkalomra egy-két kiemelkedően nívós darabbal emelni lehet az esemény fényét, akár fotózási háttérnek esküvőkre, fogadásokra.

i.. Ha nem tudja, mit ajándékozzon, és már unja a megszokott ötleteket? - Ajándékozási tanácsadásunkkal segítünk a hozzánk fordulóknak egy igazán emlékezetes, akár generációknak szóló, eredeti műtárgy megvételével.

j.. Ha szeretne a magyar, azon belül a budapesti képzőművészeti világba belekóstolni, de nem tudja, hol kezdje? - Art Guide szolgáltatásunk magyarul, angolul, németül, franciául és spanyolul áll a rendelkezésére. A legismertebb aukciósházak, kiállítótermek és galériák bemutatásán kívül elkalauzoljuk a nagyközönség által kevésbé ismert beszerzési helyekre is.

k.. Ha rendezvények szervezése a feladat, de még nem talált megfelelő helységet? - Kisebb klubestek vagy művészeti előadások, szalonok céljára biztosítani tudjuk a Falk Miksa 13. sz. alatti galériát.

l.. Ha szeretné képét felbecsültetni? - Értékbecslés: a legfrissebb aukciós és kiállítási adatok, valamint saját piacismeretünk alapján megállapítjuk műtárgya értékét, segítünk eladásra előkészíteni, illetve, ha az a cél - segítünk az értékesítésben.

m.. Ha képekbe, műtárgyakba szeretne befektetni? - A rendszerváltás utáni magyar képzőművészeti piac folyamatos fejlődést és változást mutat. E szolgáltatásunkkal nem csak azon partnereinknek kívánunk segítséget nyújtani, akik bármilyen okból nem teljes körűen tájékozottak a műkincspiac aktuális szerkezetéről és a mértékadó beszerzési forrásokról - például még csak most kezdenek bele gyűjteményük kialakításába, vagy hosszabb ideig külföldön éltek, vagy gyűjtőkörükön kívül is vásárolnának, hanem minden kedves képvásárló partnerünknek.

n.. Ha nem szeretné levenni a falról műtárgyát, ám mégis eladná? - Digitális bizományi - Nem kell elmozdítania nagy értékű, távollévő vagy nehezen mozdítható műtárgyát ahhoz, hogy dokumentáltan az érdeklődés virtuális kirakatába tegye. Elegendő egy jó digitális fotó és a tárgy maradhat a helyén - akár külföldön is, miközben az értékesítés előkészítése megkezdődik.

o.. Ha a dokumentáció - értékőrzés, műtárgy biztonság, kutatás - Ahhoz, hogy műtárgyainak értéke Önnek, vagy akár az unokáinak is megmaradjon, érdemes megfontolni a biztonsági és ezzel együtt járó dokumentációs feladatok szakemberre bízását. A műtárgyak, vagy műtárgy együttesek szakszerű dokumentálása, katalogizálása, fotózása, archiválása, biztonsági védelme, biztosítása és esetleges művészettörténeti kutatása megvédheti, egyben meg is többszörözheti a művek értékét.

p.. Ha külföldön élő magyar és szeretne Magyarországra hozni egy képet? - Import irányú ügyintézést az exporttal hasonló minőségben teljes körűen vállaljuk.

1055 Budapest, Falk Miksa u. 13. Telefon: +36-1/302-5337. Mobil: +36-20/983-7246
E-mail: haasgaleria@haasgaleria.hu, haasgaleria@tvnetwork.hu
Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig: 10 - 18 h, szombaton: 10 - 13 h